Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Nader kennismaken...

Gineke Mons-Lozeman (1970) studeerde in 1992 af aan de Evangelische School voor Journalistiek in Amersfoort, met als specialisme geschreven pers. De liefde voor het journalistieke vak was al aanwezig; stages bij de Arnhemse Courant en bij Midden-Oostencorrespondent Joop Meijers in Jeruzalem wakkerden die nog verder aan.

Boerenbloed

Maar het boerenbloed kriebelde ook. Na een korte tijd als freelancer te hebben gewerkt, kwam ze in 1993 in dienst bij het Agrarisch Dagblad, onafhankelijk dagblad voor de land- en tuinbouw. Nieuwsgaring, verslaggeving, eindredactie, coördinatie: gedurende veertien jaar deed ze hier enorm veel ervaring op.

Zuid-Afrika

In 2007 vertrok Gineke met haar gezin voor drie jaar naar Zuid-Afrika. Hier ging ze als freelance Afrika-correspondent aan de slag voor onder meer het ANP, dagblad Trouw, het Nederlands Dagblad en - als columnist - voor de Gelderlander. Ook maakte ze reportages voor agrarische vakbladen in Nederland en Zuid-Afrika.

Mons Journalistieke Producties

In augustus 2010 keerde het gezin weer terug naar Nederland. Gineke bleef freelancen en richtte Mons Journalistieke Producties op. Ze is nog altijd trouw aan haar oude liefde, de agrarische sector. Daarnaast duikt ze met plezier in allerlei andere onderwerpen.

Foto's bij het artikel? Dat kan!